Pronađena još tri tela putnika aviona Er Fransa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jun.2009, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena još tri tela putnika aviona Er Fransa

RIO DE ŽENEIRO - Brazilski vojni avioni u potrazi za srušenom letelicom Er Fransa pronašli su nove delove - sedišta i delove krila. Blizu mesta u Atlantiku gde se pre nedelju dana srušio avion Er Fransa, pronađena su još tri tela, čime je broj pronađenih tela ljudi iz aviona popeo na pet, saopštila je danas brazilska vojska.

Vlasti su navele da su piloti aviona koji pretražuju vode srednjeg Atlantika takođe primetili neodređeni broj tela i poslali brodove da ih izvade >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz vode, rekao je kapetan brazilske mornarice.

Veruje se da su mrtvi svih 228 putnika i članova posade koji su bili na letu Er Fransa između Rio de Ženeira i Pariza.

Ni kod jednog od izvađenih tela nisu pronađeni dokumenti na osnovu kojih bi mogao biti ustanovljen identitet nastradalih.

Tela su pronađena na oko 70 kilometara od mesta odakle je avion Er Fransa poslao više poruka o nizu električnih kvarova i gubitku pritiska u kabini.

Brazilske vlasti su objavile da su spasilački timovi uočili dva avionska sedišta i druge ostatke s logom Er Fransa.

Novi delovi su pronađeni nekoliko sati nakon što su pronađena dva tela kao i delovi olupine nestalog francuskog aviona koji je u ponedeljak nestao iznad Atlantika, javio je BBC, pozivajući se na brazilsko vojno vazduhoplovstvo.

Pronađena su tela dva muškarca oko 640 kilometara severoistočno od ostrva Fernando de Noronha na severnoj obali Brazila.

Pronađena su dva kofera, u jednom od njih bila je putna karta, ruksak s računarom i jedno plavo sediše iz nestalog aviona Erbasa.

Avion Er Fransa sa 228 putnika nestao je nad okeanom na putu iz Rio De Ženeira za Pariz.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađena još četiri tela

Izvor: B92, 08.Jun.2009, 00:37

Rio de Žaneiro -- Spasilačke ekipe izvukle su još četiri tela putnika aviona francuske aviokompanije "Er Frans", i primetile još nekoliko tela nastradalih putnika...Spasilačke ekipe pronašle su takođe veću količinu ostataka aviona koji se u ponedeljak srušio u Atlantski okean.Ukupno šest...

Nastavak na B92...

Nađeno šest tela iz palog aviona (VIDEO)

Izvor: Mondo, 08.Jun.2009

Spasilačke ekipe izvukle su još četiri tela putnika aviona francuske aviokompanije 'Er Frans', primetile još nekoliko tela nastradalih i pronašle veću količinu ostataka aviona koji se srušio u Atlantski okean.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.