Potop u Splitu, vatrogasci izvlačili vozila iz vode

Izvor: N1 televizija, 21.Nov.2018, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potop u Splitu, vatrogasci izvlačili vozila iz vode

Jaka kiša pogodila je u utorak uveče Split pa su vatrogasci intervenisali na dvadesetak mesta kako bi ispumpali vodu koja je prodrla u prizemlje nekih objekata, a zbog vode na nekim putevima bio je otežan i saobraćaj.

Najkritičnije je bilo blizu stadiona fudbalskog kluba Hajduk "Poljud" gde je stvorena velika vodena bara u kojoj je ostalo nekoliko vozila, ali vatrogasci su brzom intervencijom izvukli vozila, rekli su Hini u splitskoj Javnoj vatrogasnoj jedinici.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << su saopštili iz splitskog Centra 112, u roku od pola sata u Splitu je palo 30 litara kiše po kvadratnom metru.

U nekim delovima grada došlo je i do privremenog zastoja u napajanju električnom energijom.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obilna kiša u Splitu, dvadesetak intervencija vatrogasaca

Izvor: SEEbiz.eu, 21.Nov.2018

SPLIT - Jaka kiša pogodila je u utorak navečer Split te su vatrogasci intervenirali na dvadesetak mjesta kako bi ispumpali vodu koja je prodrla u prizemlje nekih objekta, a zbog vode na nekim prometnica bio je otežan i promet...Najkritičnije je bilo blizu stadiona Poljud gdje je stvorena velika vodena...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.