Obilna kiša u Splitu, dvadesetak intervencija vatrogasaca

Izvor: SEEbiz.eu, 21.Nov.2018, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obilna kiša u Splitu, dvadesetak intervencija vatrogasaca

SPLIT - Jaka kiša pogodila je u utorak navečer Split te su vatrogasci intervenirali na dvadesetak mjesta kako bi ispumpali vodu koja je prodrla u prizemlje nekih objekta, a zbog vode na nekim prometnica bio je otežan i promet.

Najkritičnije je bilo blizu stadiona Poljud gdje je stvorena velika vodena lokva u kojoj je ostalo nekoliko vozila ali vatrogasci su brzom intervencijom pomogli da vozila izađu iz lokve, rekli su Hini u splitskoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu <<
Vatrogasci su, kako je rečeno, intervenirali na dvadesetak mjestu u gradu gdje je voda prodrla u prizemlje nekih objekta u visini do deset centimetra.

Kako su izvijestili iz splitskog Centra 112, u vrlo kratkom roku od pola sata u Splitu je palo 30-litara kiše po četvornom metru, a to su velike količine za tako kratko razdoblja.

U ulicama Poljička, Dubrovačka, Sedam Kaštela i Domovinskog rata voda je na više mjesta preplavila cestu što je stvaralo zastoje u prometu, rekli su u splitskom Centru 112. Dodali su kako je zbog kišnih padalina večeras na nekim dijelovima kaštelanskog i trogirskog područja došlo do privremenog zastoja u napajanju električnom energijom.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.