Potop: Novi uragan preti SAD!

Izvor: Mondo, 07.Sep.2017, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potop: Novi uragan preti SAD!

Uragan Katja, koji se trenutno nalazi na 322 kilometra od meksičkog zaliva, polako jača i najverovatnije će biti snažan kao i drugi uragani kada stigne do kopna, upozorio je danas američki Nacionalni centar za uragane.

Foto: NASA/NOAA GOES/AP

Katja je trenutno uragan prve kategorije, sa udarima vetra od 121 kilometara na sat, prenosi Rojters.

Centar je saopštio da su trenutno aktivna tri uragana na Atlantiku - Irma koji se smatra jednim od najjačih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uragana u ovom veku i koji se kreće ka Floridi, Hoze koji je još na otvorenom moru 1.000 kilometara od Antila i Katja, koji se kreće ka obali Meksika.

Pogledajte posledice Irme:



Izvor: youtube

Opisujući Katju kao "mali tropski ciklon" Centar je kazao da se predviđa da bi do kraja nedelje mogao da pogodi Verakruz.

Irma ubija: Sedam žrtava na Karibima

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preti novi uragan – "Katja" se kreće ka Meksiku

Izvor: RTS, 07.Sep.2017

Uragan "Katja", koji se trenutno nalazi na 322 kilometra od meksičkog zaliva, polako jača i najverovatnije će biti snažan kao i drugi uragani kada stigne do kopna, upozorio je američki Nacionalni centar za uragane. . "Katja"...

Nastavak na RTS...

Harvi protutnjao, Irma pustoši, a stiže i Katja

Izvor: Press, 07.Sep.2017

Na 322 km od meksičkog zaliva novi uragan Katja. On polako jača i najverovatnioje će biti snažan kao drugi uragani, upozorio američki Centar za uragane. . Foto:B92.net. Katja je trenutno uragan prve kategorije, sa udarima...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.