Podigli tramvaj da bi spasli zaglavljenu devojčicu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Avg.2014, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podigli tramvaj da bi spasli zaglavljenu devojčicu! (VIDEO)

Tinejdžerka iz Dablina doživela je nesreću prilikom izlaska iz tramvaja, kada joj je noga ostala zaglavljena između između ovog prevoznog sredstva i trotoara.

Incident se desio na tramvajskoj stanici Džervis Strit šoping centra, gde je pažnju slučajnih prolaznika privukao jecaj devojčice koju su obuzeli strah i bol.

Lukas Pigula, jedan od prolaznika, snimio je ceo događaj i na taj način poslao svetu poruku o tome koliku zapravo snagu ima ljudska solidarnost.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Više od 30 putnika i prolaznika pritrčalo je u pomoć i golim rukama pomerilo tramvaj sa devojčice, koja je ubrzo prebačena u bolnicu gde su joj ustanovljene lakše telesne povrede.

Zahvaljujući svih ovim ljudima, devojčica je izbegla strašnu sudbinu, koja je već nekoliko puta umotala stanovnike Dablina u crno.

Naime, u ovom gradu nisu retke nezgode sa tramvajima,a do sada su se desila čak četiri smrtna ishoda.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) KAD SE LJUDI UDRUŽE: Podigli tramvaj i spasili zaglavljenu devojčicu!

Izvor: Press, 27.Avg.2014

Incident se desio na tramvajskoj stanici Džervis Strit šoping centra, gde je pažnju slučajnih prolaznika privukao jecaj devojčice koju su obuzeli strah i bol.. Lukas Pigula, jedan od prolaznika, snimio je ceo događaj i na taj način poslao svetu poruku o tome koliku zapravo snagu ima ljudska solidarnost.. Više...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.