Heroji na delu: Gurnuli tramvaj i spasili devojku!

Izvor: Mondo, 27.Avg.2014, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Heroji na delu: Gurnuli tramvaj i spasili devojku!

Još jedna herojska akcija! Stanovnici Dablina udruženim snagama pomerili su golim rukama tramvaj ispod koga se zaglavila jedna tinejdžerka.

Foto: screenshot,YouTube

Grupa od nekoliko slučajnih prolaznika i putnika pomerila je vozilo na "tri, četiri, sad" kako bi izvukla devojčicu kojoj se noga zaglavila između platforme i tramvaja dok je izlazila.

Tinejdžerka je zadobila lakše povrede, a kada su je odglavila odmah je prebačena u bolnicu, piše “Dejli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mejl”.

Više od 30 putnika došlo je na neverovatnu ideju zahvaljujući kojoj je tramvaj pomeren i devojčica spasena.

Dok je bila zaglavljena između tramvaja i platform mogli su da se čuju jauci, jer je trpela veliki bol.

Devojka je trpela strašne bolove zbog kojih je vrištala i plakala kada se okupljena masa odlučila da brzo deluje i pomogne nesrećnoj učenici, piše “Dejli mejl”.

U Dablinu tramvajske nesreće nisu retkost.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

KAKAV PODVIG! Pomerili tramvaj golim rukama i spasili devojku sigurne smrti! (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 27.Avg.2014

Još jedna herojska akcija! udruženim snagama pomerili su golim rukama tramvaj ispod koga se zaglavila tinejdžerka...Grupa od nekoliko slučajnih prolaznika i putnika pomerila je vozilo na "tri, četiri, sad" kako bi izvukla devojčicu kojoj se noga zaglavila između platforme i tramvaja dok je izlazila...Tinejdžerka...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.