Izvor: RTS, 24.Okt.2020, 15:59

Paragvaj: Kanibalizam u kontejneru iz Srbije

Paragvajska policija smatra da je jedna od sedam osoba, čija su tela pronađena u kontejneru koji je došao iz Srbije, pokušala da preživi hraneći se ostacima saputnika, piše paragvajski "Nasion".
Policija u Paragvaju pokrenula je opsežnu istragu kako bi ustanovila kako se u kontejneru, koji je posle tromesečnog putovanja stigao u Asunsion, našlo sedam tela za sada neidentifikovanih osoba.

Patolog Roza Romero rekla je dnevniku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nasion da je jedna od osoba "konzumirala ljudsko meso zbog nedostatka hrane", ali da će to moći da potvrdi tek kada budu gotovi nalazi obdukcije.
Romero je rekla i da su tela u stanju raspadanja što navodi na zaključak da su umrli nedugo pošto su kontejneri napustili Srbiju.
"Radi se o krupnijim osobama, ne o deci. Čini se da je reč o odraslim muškarcima", rekla je Roza Romero.
Dnevnik Ultima ora navodi da je policija pretražila svih pet kontejnera koji su stigli iz Srbije, navodeći da u četiri nije pronađeno ništa.
Zamenik policijskog komesara Migel Rivarola je naveo da je pronađeno sedam lobanja, kao i delovi tela, te da sve ukazuje da se radi o migrantima, koji su se ugušili u kontejnerima.
Prema podacima vlasnika tovara, kontejner je poslat iz Srbije 22. jula i stigao je u Paragvaj 19. oktobra.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

(UZNEMIRUJUĆE) KANIBALIZAM U KONTEJNERU IZ SRBIJE: Novi stravični detalji, hranio se ostacima saputnika (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020

Paragvajska policija smatra da je jedna od sedam osoba, čija su tela pronađena u kontejneru koji je došao iz Srbije, pokušala da preživi hraneći se ostacima saputnika...Policija u Paragvaju pokrenula je opsežnu istragu kako bi ustanovila kako se u kontejneru, koji je posle tromesečnog putovanja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.