POZLILO MU: Ivo Sanader prebačen u bolnicu!

Izvor: BKTV News, 26.Okt.2014, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZLILO MU: Ivo Sanader prebačen u bolnicu!

Bivši hrvatski premijer Ivo Sanader, koji je osuđen na deset godina zatvora zbog korupcije i ratnog profiterstva, od subote se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Zagreb – Rebro, objavio je danas hrvatski portal Indeks.

Isti izvor navodi da je Sanader prebačen u bolnicu pošto mu je pozlilo. Kako su potvrdili njegovi advokati, Sanaderu su lekari izveli elektrokonverziju da bi kod njega uspostavili normalan srčani ritam.
Elektrokonverzija ili defibrilacija je upotreba >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << elektrošoka za uspostavu normalnog srčanog ritma, a provodi se dok je pacijent u opštoj anesteziji kako bi se izbegla bol prilikom električnog šoka.
Najčešće nije potrebna hospitalizacija, već bolesnik odlazi na dalju kućnu negu, ali je Sanader juče zadržan u bolnici, a nije poznato kad će biti vraćen u zatvor, piše Indeks.
Sanader se već neko vreme ne oseća dobro, a zbog problema sa srcem izostao je sa zadnjih ročišta na Županijskom sudu u Zagrebu.
Izvor: tanjug.rs
The post POZLILO MU: Ivo Sanader prebačen u bolnicu! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.