POKUŠAVALI DA NAPRAVE BOMBU Nađena dva mrtva muškarca u Tivtu

Izvor: Blic, 01.Avg.2017, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"POKUŠAVALI DA NAPRAVE BOMBU" Nađena dva mrtva muškarca u Tivtu

Dva neindetifikovana leša muškaraca starosti oko 30 godina pronađena su jutros u jednom od napuštenih objekata u kompleksu Župa na ulazu u Tivat, pišu crnogorski mediji.

Crnogorske "Vijesti" nezvanično su prenele da su građani sa te lokacije jutros između dva i tri sata čuli detonaciju, pa se pretpostavlja da je ona uzrok smrti muškaraca.

Prema prvim rezultatima istrage, do eksplozije je došlo kada su za sada nepoznate osobe pokušavale da naprave eksplozivnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << napravu.

"Prvi rezultati veštačenja ukazuju na to da su se za sada nepoznati muškarci u trenutku eksplozije nalazili iznad bombe. Tokom uviđaja koji još traje pronađen je ruksak u kojem je bio pištolj marke 'zastava' kao i maska muške osobe s bradom. Ispituje se mogućnost da su stradali pripremali nečiju likvidaciju", tvrdi izvor "Vijesti".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"POKUŠAVALI DA NAPRAVE BOMBU" Nađena dva mrtva muškarca u Tivtu

Izvor: Blic, 01.Avg.2017

Dva neidentifikovana leša muškaraca starosti oko 30 godina pronađena su jutros u jednom od napuštenih objekata u kompleksu Župa na ulazu u Tivat, pišu crnogorski mediji...Crnogorske "Vijesti" nezvanično su prenele da su građani sa te lokacije jutros između dva i tri sata čuli detonaciju, pa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.