Oland:Ofanziva protiv IS biće pojačana

Izvor: Press, 24.Okt.2014, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oland:Ofanziva protiv IS biće pojačana

Francuski predsednik Fransoa Oland danas je izjavio da će operacije protiv grupe Islamska država (IS) u Iraku biti pojačane.
Oland je dodao da se toj grupi mora "naneti snažan udarac", prenela je agencija AFP.

"Tempo naših akcija biće pojačan. Mi smo prikupili sve neophodne informacije", kazao je Oland komentarišući francuske operacije protiv IS u Iraku u okviru vazdušne kampanje koalicije >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na čelu sa SAD, navodi AFP.

Irački zvaničnici optužili su ranije danas ekstremiste "Islamske države" (IS) da su tokom prošlomesečnih borbi protiv iračkih snaga bezbednosti i šiitske milicije severno od Bagdada upotrebili gas hlor, preneo je Asošijeted pres, navodeći da upotreba hlora kao oružja "izaziva dodatnu zabrinutost u previranjima u toj zemlji".

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oland: Ofanziva protiv IS biće pojačana

Izvor: Studio B, 24.Okt.2014

Francuski predsednik Fransoa Oland danas je izjavio da će operacije protiv grupe Islamska država (IS) u Iraku biti pojačane. Oland je dodao da se toj grupi mora "naneti snažan udarac", prenela je agencija AFP..."Tempo naših akcija biće pojačan. Mi smo prikupili sve neophodne informacije", kazao...

Nastavak na Studio B...

Oland: Ofanziva protiv islamista u Iraku biće pojačana

Izvor: Blic, 25.Okt.2014, 00:57

Francuski predsednik Fransoa Oland juče je izjavio da će operacije protiv grupe Islamska država (IS) u Iraku biti pojačane i dodao da se toj grupi mora "naneti snažan udarac"..."Tempo naših akcija biće pojačan. Mi smo prikupili sve neophodne informacije", kazao je Oland komentarišući francuske...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.