Naoružan trčao i vikao Alahu akbar

Izvor: OkRadio.rs, 13.Avg.2019, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naoružan trčao i vikao Alahu akbar

Australijska policija saopštila je da je muškarac naoružan nožem izbo jednu ženu i pokušao da izbode još nekoliko ljudi u centru Sidneja pre nego je uhapšen. Snimci objavljeni na društvenim mrežama prikazuju muškarca koji vučući "Alahu akbar" skače na krov vozila. Svedoci navode da su videli povređenog čoveka koji nosi nož.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Muškarac u Sidneju nožem napao prolaznike, zaustavili ga građani

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Avg.2019

Muškarac koji je imao nož u ruci i vikao "Alahu akbar" pokušao je danas da izbode nekoliko osoba u Sidneju i povredio jednu ženu, pre nego što su ga građani zaustavili, naveli su policija i svedoci...Policija je saopštila da istražuje da li je napad povezan sa smrću žene čije je telo kasnije...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.