Mrtva žena u kući ubice iz Liježa

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2011, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrtva žena u kući ubice iz Liježa

Belgijska policija pronašla je žensko telo u kući napadača koji je u utorak u Liježu ubio četiri i ranio više od 120 osoba, javljaju strane agencije.

Ženski leš pronađen je danas u domu 33-godišnjeg Nordina Amranija za koga se veruje da je posle napada izvršio samoubistvo.

"Telo je pronađeno u skloništu koje je koristio", rekao je glavni tužilac u Liježu Sedrik Vizar de Bokarm.

Žena je ubijena pre Amranijevog smrtonosnog pohoda na centralnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << gradskom trgu gde je otvorio vatru i bacio nekoliko granata među okupljene ljude.

Amrani je bio dobro poznat belgijskoj policiji, jer je u sukobu sa zakonom bio oko 20 puta, a 2008. godine bio je oduđen na skoro pet godina zatvora zbog uzgajanja marihuane i ilegalnog posedovanja oružja.

Mrtva žena imala je 45 godina, a radila je kod Amranijevog komšije, prenose agencije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.