Moskva: Za dva meseca 560 lažnih pretnji bombom

Izvor: Večernje novosti, 14.Nov.2017, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva: Za dva meseca 560 lažnih pretnji bombom

Zvaničnici Moskve saopštili su da je u poslednja dva meseca ruskoj prestonici upućeno više od 500 lažnih pretnji bombom i da je zbog toga pretrpela gubitke od više miliona dolara Zvaničnici Moskve saopštili su da je u poslednja dva meseca ruskoj prestonici upućeno više od 500 lažnih pretnji bombom i da je zbog toga pretrpela gubitke od više miliona dolara. Na meti talasa lažnih pretnji bombom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << našlo se od početka septembra na desetine ruskih gradova, svi moskvovski aerodromi, železničke stanice, šoping centri, banke, hoteli, škole, administrativne zgrade. Posle pretrage, eksploziv nije pronađen.PROČITAJTE JOŠ: Sprečeni napadi ekstremista u Moskvi Vladimir Černikov, šef odeljenja za bezbednost gradske vlade, izjavio je da je više od 250.000 ljudi bilo evakuisano posle 564 anonimne prijave u periodu od 11. septembra do 9. novembra. Ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) je navela da se sumnja da nekoliko Rusa, koji žive u inostranstvu, stoje iza poziva, preneo je AP.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moskva: Za dva meseca 500 lažnih pretnji bombom

Izvor: B92, 14.Nov.2017

Moskva -- Zvaničnici Moskve saopštili su da je u poslednja dva meseca u ruskoj prestonici upućeno više od 500 lažnih pretnji bombom...Zbog toga je Moskva pretrpela gubitke od više miliona dolara...Na meti talasa lažnih pretnji bombom našlo se od početka septembra i na desetine ruskih gradova,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.