Izvor: SrbijaNet.rs, 12.Dec.2010, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanader želeo da se preda pre nego što je uhapšen

Brat bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera Miroslav tvrdi da je nekadašnji šef vlade hteo da se preda. On je, u izjavi bečkom dnevniku „Kurir", objasnio da je u petak krenuo, njegovim kolima, sa Ivom iz Tirola u Hrvatsku.

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sanader: Nisam bežao

Izvor: B92, 12.Dec.2010

Beč -- Bivši hrvatski premijer Ivo Sanader na saslušanju pred istražnim sudijom u Salcburgu izjavio da nije nameravao da pobegne iz Hrvatske...On je rekao da će se o izručenju izjasniti nakon što mu za 14 dana istekne pritvor...Sanader je ponovio da se ne oseća krivim za ono za šta ga hrvatske...

Nastavak na B92...

Sanader: Nisam bežao

Izvor: EMportal, 12.Dec.2010

Bivši hrvatski premijer Ivo Sanader na saslušanju pred istražnim sudijom u Salcburgu izjavio da nije nameravao da pobegne iz Hrvatske.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.