Izvor: Radio 021, 12.Jun.2009, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj recesije polovinom 2010. godine

Recesija u zoni evra mogla bi da potraje do polovine iduće godine, kada se očekuje početak ponovnog rasta privrede, ocenila je Evropska centralna banka. Duga ekonomska stagnacija mogla bi da ima dalekosežne posledice, upozorila je ova ustanova, ne isključujući dogodine ni novu bankarsku krizu. Član Saveta guvernera Kristijan Nojer je upozorio da bi rastuća nezaposlenost mogla da ima negativan uticaj na potrošnju i da pogodi rastuće izglede koje sadrže nove prognoze finansijskih institucija.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj recesije od polovine 2010.

Izvor: Blic, 12.Jun.2009

Recesija u zoni evra mogla bi da potraje do polovine iduće godine, kada se očekuje početak ponovnog rasta privrede, ocenila je Evropska centralna banka (ECB) u novoj mesečnoj prognozi.....Duga ekonomska stagnacija mogla da ima dalekosežne posledice, upozorila je ECB, ne isključujući dogodine ni...

Nastavak na Blic...

ECB: Nova kriza moguća za godinu dana

Izvor: EMportal, 12.Jun.2009

Recesija u zoni evra mogla bi da potraje do polovine iduće godine, kada se očekuje početak ponovnog rasta privrede, ocenila je Evropska centralna banka u novoj mesečnoj prognozi i dodala da bi duga ekonomska stagnacija mogla da ima dalekosežne posledice.

Nastavak na EMportal...

Nova kriza za godinu dana?

Izvor: S media, 13.Jun.2009, 12:44

Recesija u zoni evra mogla bi da potraje do polovine iduće godine, kada se očekuje početak ponovnog rasta privrede, ocenila je Evropska centralna banka u novoj mesečnoj prognozi i dodala da bi duga ekonomska stagnacija mogla da ima dalekosežne posledice. ..ECB očekuje da privreda zone evra, koja...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.