Jovanović kandidat LDP za gradonačelnika Beograda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2017, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović kandidat LDP za gradonačelnika Beograda

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović biće kandidat te stranke za gradonačelnika Beograda, izjavio je Tanjugu portparol te stranke Jovan Najdenov.

"Predstojeći izbori u Beogradu su izuzetno važni, ne samo zbog toga što će se na njima kandidovati strateške vizije razvoja Beograda, već i zbog toga što će od njihovog ishoda zavisiti kako će izgledati politička scena u Srbiji i kakva će biti politička budućnost zemlje", rekao je Najdenov.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Stoga su, kaže Najdenov, brojni članovi i funkcioneri stranke istakli inicijativu da upravo zbog toga politika LDP mora biti zastupljena na beogradskim izborima i da tu politiku treba da predvodi Čedomir Jovanović, kao neko ko je u prethodnom periodu ustupio prostor drugima u opoziciji.

"Druge stranke i pokreti nisu uspeli da stvore ozbiljnu političku alternativu ovoj vlasti i zato veliki broj ljudi u stranci želi da na beogradskim izborima Čedomir Jovanović bude taj koji će biti nosilac politike koja je potrebna Beogradu i Srbiji", rekao je Najdenov.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.