I Izrael i Hamas proglasili pobedu

Izvor: Radio 021, 27.Avg.2014, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Izrael i Hamas proglasili pobedu

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu proglasio je pobedu u ratu protiv Hamasa u Gazi, navodeći da taj radikalni pokret ništa nije dobio u sporazumu o trajnom prekidu vatre.

Netanijahu je rekao da su Hamasu naneti veliki gubici tokom sedmonedeljnih borbi. Dodao je da, prema sporazumu o prekidu vatre koji je juče stupio na snagu, Izrael nije prihvatio nijedan Hamasov zahtev.

Više od 2.000 Palestinaca poginulo je u konfliktu, a u izraelskim bombaškim i artiljerijskim napadima uništene su hiljade zgrada.

Hamas je takođe proglasio pobedu u ratu protiv Izraela.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Netanijahu proglasio pobedu u ratu

Izvor: Akter, 27.Avg.2014

Benjamin Netanijahu proglasio je večeras pobedu u ratu protiv Hamasa, istakavsi da u dogovoru o prekidu vatre nije dato ništa toj islamističkoj organizaciji..On je takođe upozorio da će Izrael odgvoriti oštro na svaku dalju raketnu vatru, ukoliko prekid vatre ne bude poštovan. Na konferenciji...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.