Izvor: RTS, 30.Okt.2020, 00:57

Egzodus iz Pariza uoči lokdauna

Građani Pariza masovno pokušavaju da napuste grad pre stupanja na snagu novih ograničenja u borbi protiv pandemije.
Kolone vozila koja napuštaju Pariz su višestruko veće od uobičajenih.

Policijski čas u Parizu je počeo u 21.00, a u ponoć počinje jednomesečni lokdaun, tokom kojeg će građanima biti dozvoljeno da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << napuste dom samo radi neophodnog posla ili iz medicinskih razloga.
U Francuskoj je za 24 sata umrlo 235 osoba, a potvrđeno 47.637 novih slučajeva koronavirusa, što je porast u odnosu na prethodni dan kada ih je bilo 36.437.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Apokaliptični snimci Parižana koji beže iz grada pre zaključavanja

Izvor: Luftika.rs, 30.Okt.2020

U glavnom gradu Francuske od sinoć je na snazi policijski čas, a društvenim mrežama počeli su da kruže potresni snimci i fotografije nepreglednih kolona vozila koja pokušavaju da pobegnu iz Pariza pre nego što bude zaključan.. Kolone automobila koje su pokušavale da se izvuku iz grada bile...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.