Dvoje mrtvih, jedan ranjen u kancelariji FSB

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2017, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje mrtvih, jedan ranjen u kancelariji FSB

Napadač je upao u kancelarije ruske obaveštajne službe FSB ubivši tom prilikom jednog zaposlenog i jednog civila, dok je drugog civila ranio u gradu Habarovsku na istoku Rusije.

"Nepoznata osoba ušla je u recepciju kancelarija FSB-a 21. aprila oko 17:02 časova (po lokalnom vremenu) i bez prolaska sigurnosne provere počeo da puca na ljude koji su bili u recepciji", saopštio je ranije FSB.

U međuvremenu, međutim, napadač je identifikovan kao A.V. Konev rođen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 1999. godine i živi u regionu Habarovs, a postoje ukazi da je pripadao neonacističkoj grupi, saopštio je Centar za javne odnose FSB-a, a preneo TASS.

On je tokom svog upada u kancelarije ubijen, a dalja istraga će se nastaviti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napad u kancelariji ruskog FSB, troje mrtvih

Izvor: B92, 21.Apr.2017

Moskva -- Naoružani napadač je upao u kancelarije ruske obaveštajne službe FSB i ubio jednog zaposlenog i jednog civila, u gradu Habarovsku na istoku Rusije...Još jedna osoba je ranjena, a napadač je ubijen tokom napada..."Nepoznata osoba ušla je u recepciju kancelarija FSB-a 21. aprila oko 17...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.