Duda negira da ga je Tramp ponizio

Izvor: RTS, 21.Sep.2018, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duda negira da ga je Tramp ponizio

Poljski predsednik Andžej Duda odbacio je kritike dela domaće javnosti da je bio u podređenom položaju tokom sastanka sa američkim predsednikom Donaldom Trampom u Beloj kući.
Duda je kritikovan zbog fotografije tokom potpisivanja sporazuma koju je Tramp objavio na Tviteru, za koju neki kažu da pokazuje pokornost poljskog predsednika, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a na kojoj Tramp sedi, a Duda stoji.

Kritičari kažu da je Duda dozvolio da on i Poljska budu posramljeni, pa čak i poniženi.
Duda je odgovorio fotografijom na kojoj on i Tramp stoje, držeći potpisani sporazum.
"Ismevanje i napad levičarskih medija i nekih političara i komentatora pokazuju uspeh posete Vašingtonu", napisao je Duda uz fotografiju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Predsednik Ukrajine tužio BiBiSi za klevetu

Izvor: Beta, 21.Sep.2018

Predsednik Ukrajine Petro Porošenko tužio je britansku televizijsku mrežu Bi Bi Si (BBC) za klevetu zbog članka prema kojem je Kijev platio sastanak s američkim predsednikom Donaldom Trampom, saznaje danas agencija Frans pres.U članku objavljenom u maju na sajtu, Bi Bi Si je naveo da je bivši...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.