Albancima uslovna za brutalno prebijanje Srba

Izvor: Mondo, 10.Feb.2016, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albancima uslovna za brutalno prebijanje Srba

Pred većem za maloletnike Osnovnog suda u Gnjilanu, kojim je predsedavao sudija Sait Burovci, na godinu dana zatvora uslovno su kažnjena trojica maloletnih Albanaca, koji su u decembru prošle godine napala dvojicu maloletnih Srba.

Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock. Ilustracija.

Sva trojica maloletnih izvršilaca, koji su ovom prilikom jednom mladiću naneli ozbiljne povrede, priznali su krivicu i izrazili kajanje zbog učinjenog dela što je sud >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ocenio kao olakšavajuću okolnost, rekao je Tanjugu advokat Dejan A. Vasić, zastupnik porodica oštećenih srpskih dečaka posle suđenja koje je bilo zatvoreno za javnost.

Vasić je rekao i da nije zadovoljan kvalifikovanjem krivičnog dela.

"Ono čime sam u postupku nezadovoljan je određenje krivičnog dela od strane tužilastva za maloletnike u Gnjilanu, obzirom da su kaznjivo ponasanje izrazito blago okvalifikovano kao teži oblik učestvovanja u tuči", rekao je Vasić.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.