Survivor: Teji gori pod nogama, Njegoš siguran

Izvor: Vesti-online.com, 11.Feb.2010, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Survivor: Teji gori pod nogama, Njegoš siguran

Drugi serijal Survivora ušao je u finiš i postaje sve zanimljive i napetije. Ko će izleteti na novom Plemenskom savetu, koga će Veliko veće izabrati za finale? Njegoš je osvojio imunitet, Teja je ugrožena, ali i Vesna. Ko neće sačekati presudu Velikog veća?

Svi nešto računaju, samo je Njegoš najsigurniji. Ima tajni imunitet, zlu ne trebalo.

Pred šestoro poslednjih učesnika Survivora je borba za imunitet. Dušan, Srđan i Vesna su spremni da grizu ne bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << li osvojili ogrlicu, ali i Teja, koja je svesna da bi za nju ovo mogao biti kraj, želi da se okiti ogrlicom.

Finale Survivora je u četvrtak, 18. februara

I dok odbrojavaju do sledećeg izbacivanja, u mašti broje 100.000 evra. Svako ima velike planove, svima bi dobro došao taj keš, a Aca i Njegoš se čak klade u Acinu pobedu. Kladionica je otvorena, samo još da vidimo šta Veliko veće ima da kaže.

Slovenka je načula da su Dušan, Srđan i Vesna spremni da je se otarase, čak Vesna kaže da je najvažnije da "prefidna Teja" ne uzme orglicu. Nije bitno ko će, samo ne ona.

Ipak, sreća je na Njegoševoj strani. On osvaja imunitet, a lutrija odlučuje da Teja krene na Ostrvo duhova.

Njegoš je od najugroženijeg člana plemena Divata stigao do pozicije da je najmirniji.

Em ima "zvaničan" imunitet, em ima tajni za koji niko ne zna osim Ace. Razmišlja samo o tome ko će iz Velikog veća glasati za njega da uđe u finale i izračunao je da ima tri "sigurna" glasa - Nikolin, Nemanjin i Višnjin. U Velikom veću su još Dina i Klemen.

Dušan, Srđan i Vesna ne prestaju da opanjakavaju Teju. Srđan kaže da Teja "slaže, a ni ne trepne", a Vesna se pita šta je garant da Teja nije i u privatnom životu ovakva zloća. Njegošu je žao što mora da podrži Teju a ne Vesnu, ali dao je reč. Ipak, i njemu na ruku ide ova frka, jer su zaboravili na njega...

I Aca kaže da će glasati za Vesnu. Nema sile da odstupi od svog stava. "Doćerasmo cara do duvara", kaže Aca.

Dušan, Vesna i Srđan nemaju dilemu - glasaće za Teju.

Za to vreme, Teja tumara Ostrvom duhova, tražeći imunitet, ali više razmišlja o protivnicima. Kaže da ju je Srđan iznenadio na Plemenskom savetu, kada je osuo drvlje i kamenje po njoj, ali ga ona razume.

"Uplašio se, jer je ugrožen, pa sad priča bajke. Nema argumenata za tvrdnje o mojoj navodnoj lukavosti", primetila je Teja.
Pogledaj vesti o: Survivor

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.