Vučić: Srbija čini sve da se rasvetle sudbine nestalih

Izvor: RTS, 20.Jun.2018, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Srbija čini sve da se rasvetle sudbine nestalih

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je rešavanje pitanja nestalih najvažnije civilizacijsko i humanitarno pitanje za Srbe i Hrvate i da državni organi Srbije čine sve radi pronalaženja nestalih i rasvetljavanja njihovih sudbina.
Aleksandar Vučić je danas, povodom druge godišnjice potpisivanja Subotičke deklaracije, primio Ivicu Vrkića, specijalnog izaslanika predsednice Hrvatske za pitanja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nestalih, inače gradonačelnika Osijeka.

Vrkić je izneo nove konkretne inicijative, koje bi pomogle u rešavanju pitanja nestalih.
Predsednik Srbije je ujedno najavio imenovanje svog specijalnog izaslanika koji bi sarađivao sa državnom Komisijom za rešavanje pitanja nestalih.
Predsednik Vučić je uputio pozdrave predsednici Kolindi Grabar Kitarović, uz želje da Srbija i Hrvatska u budućnosti reše otvorena pitanja i unaprede odnose i saradnju, na dobrobit naroda obeju zemalja, i uputio joj poziv da u najskorije vreme poseti Srbiju.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa izaslanikom Hrvatske: Rešavanje pitanja nestalih najvažnije humanitarno pitanje

Izvor: Beta Video, 20.Jun.2018

BEOGRAD - Srpski predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas u razgovoru sa specijalnim izaslanikom Hrvatske za pitanja nestalih Ivicom Vrkićem u Beogradu, da je rešavanje pitanja nestalih najvažnije civilizacijsko i humanitarno pitanje za Srbe i Hrvate.(pokirvalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Vučić: Srbija čini sve da se rasvetle sudbine nestalih

Izvor: BKTV News, 20.Jun.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je rešavanje pitanja nestalih najvažnije civilizacijsko i humanitarno pitanje za Srbe i Hrvate i da državni organi Srbije čine sve radi pronalaženja nestalih i rasvetljavanja njihovih sudbina. ..Vučić je danas, povodom druge godišnjice...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.