Važna pobeda Radničkog - četvrti put Nišlije bolje od Javora

Izvor: JužneVesti.com, 15.Maj.2023, 20:19

Važna pobeda Radničkog - četvrti put Nišlije bolje od Javora

Drugi put zaredom, deveti put u ligi, fudbaleri Radničkog upisali su pobedu - oni su u 35. kolu Superlige četvrti put ove sezone u svim takmičenjima savladali Javor iz Ivanjice rezultatom 3:2 (2:1) i time se popeli na 11. poziciju na tabeli. Do kraja plej-auta ostala su još dva kola, a u narednom Nišlije dočekuju subotički Spartak.

Uradio je Radnički ono što je samo jednom tokom sezone učinio - vezao je dva trijumfa u Superligi. Sada - više nego potrebni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << jer se radi o opstanku u najelitnijem takmičenju.

Pogled sa istoka; foto: Milan Miletić Četvrti put su se sreli Radnički i Javor i četvrti put je tim iz Niša zabeležio pobedu. Poveo je domaćin u 17. minutu pošto je sa "bele tačke" precizan bio Aleksandar Pejović. Brzo je stiglo izjednačenje - u 24. minutu gol je postigao Norman Kembel.

Ponovo je Radnički poveo pošto je u 28. minutu pogodio mrežu protivnika i Nemanja Belaković i sa vođstvom od 2:1 niški tim je otišao na pauzu.

Ponovo penal, ali ovog puta za Javor, viđen je u 53. minutu. Luka Gojković je iskoristio priliku i doneo novo izjednačenje (2:2).

Važan trijumf i slavlje Nišlijama doneo je u 72. minutu Miljan Škrbić, svojim petim golom u sezoni.

Sa 35 bodova, koliko ima i subotički Spartak, Radnički se popeo na 11. poziciju koja je iznad "opasne zone". Do kraja plej-auta ostala su dva kola, a u narednom niški tim dočekuje upravo Subotičane.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.