Subotica,  u šumi zakopali marihuanu

Izvor: RTS, 07.Nov.2019, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica, u šumi zakopali marihuanu

Subotička policija uhapsila je S.C. (34) i D.S (32) iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.
Pripadnici MUP-a su u šumi  na periferiji Subotice pronašli tri bureta sa 1,4 kilograma marihuane i digitalnu vagu za precizno merenje, koje su, kako se sumnja, uhapšeni zakopali u zemlju.

Prilikom pretresa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stana S.C. pronađena je manja količina marihuane, dok je u stanu D.S. pronađena veća količina novca za koji se sumnja da potiče od prodaje droge.
Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.