Uhapšen zbog nelegalne trgovine narkoticima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Nov.2019, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog nelegalne trgovine narkoticima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su B. B. (1983), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom kuće, u kojoj neprijavljeno boravi osumnjičeni, policija je pronašla oko kilogram praha za koji sumnja da je heroin, 107 grama marihuane i novac za koji sumnja da je stečen prodajom narkotika.

B. B. je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti priveden na saslušanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kod Novosađanina nađeni pištolj, revolver i municija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Nov.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetpetogodišnjeg Novosađanina, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija...Pretresom stana koji koristi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.