Sa Sterijinog pozorja: Subotičko pozorište  (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2021, 10:46

Sa Sterijinog pozorja: Subotičko pozorište (AUDIO)

"Mislim da je Subotičko pozorište među najprisutnijim već više od decenije na Sterijinom pozorju" rekla je umetnički direktor Subotićkog pozorišta Olivera Đorđević novinarki RNS Tatjani Novćić Matijević koja im je čestitala na izvođenju predstave "Kus petlić".

"Pandemija je ostavila dubok trag, pre svega na budžet, ali imali smo sreću da nam država nije umanjila primanja ali se nedostatak sredstava odrazio na produkciju što je i razumljivo.

Ove generacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << imaju polu-vojnički stav, rade posvećeno, i svaki put se kreće u posao maksimalno".

Dakle, budžet jeste bitan ali ne može biti izgovor za neuspelu predstavu zaključila je Đorđević.

"Ako ekipa veruje reditelju, predstava se dešava, i publika veruje zajedno sa vama. Ako ne, to je tada puko govorenje".
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.