Letnja sezona železničkog saobraćaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2012, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letnja sezona železničkog saobraćaja

BEOGRAD -

Letnja sezona saobraćaja počinje danas uvođenjem tri sezonska voza-autovoza iz Beograda za Bar, voza "Panonija", na relaciji Subotica (Novi Sad)-Bar, a od 15. juna i sezonskog voza "Jadran ekspres" za Split, najavile su "Železnice Srbije".

Autovoz će saobraćati od danas do 8. septembra sa polaskom iz beogradske stanice u 21.10 sati, a iz Bara u 20 sati.

U sastavu će biti vagoni za prevoz automobila, kušet i spavaća kola, ali i posebna ponuda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << - salonska i spavaća kola, kao i kola za prevoz automobila većeg gabarita iz sastava Plavog voza.

Putnici iz Beograda ka crnogorskom primorju imaju na raspolaganju još dva voza - dnevni u 9.10 sati i večernji u 20.10 sati, a iz Bara za Beograd jutarnji u 9.00 i večernji u 19 sati.

Cena karte u jednom smeru Beograd-Bar ili Bar-Beograd, u drugom razredu voza, uključujući i rezervaciju sedišta, košta 24 evra, dok za prevoz automobila treba izdvojiti 30 evra.

Sezonski voz "Panonija", saobraća od danas do ¬¬¬¬¬¬8. septembra, sa polaskom iz Subotice u 18.14 sati, a iz Bara za Suboticu u 17 sati.

Osim vagona iz Subotice i Novog Sada, u sastavu tog voza, određenim danima u nedelji, saobraćaju direktna kola iz Moskve, Praga, i Budimpešte.

Vozna karta u drugom razredu voza sa rezervacijom sedišta, od Subotice do Bara košta 30 evra, a na relaciji Novi Sad-Bar 26,80 evra.

"Jadran ekspres" će saobraćati od 15. juna do 1. septembra jednom nedeljno na relaciji Beograd-Split-Beograd, sa zaustavljanjem u Kninu i Perkoviću.

Polazak voza iz Beograda je svakog petka u 15.16 sati, a iz Splita svake subote u 18.43 sati.

Vozna karta u jednom smeru, u drugom razredu vagona za sedenje je 37,5 evra.

U sastavu voza su kušet i spavaća kola, kao i vagon za prevoz automobila, za koji postoje posebne pogodnosti.

Karte u međunarodnom saobraćaju plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti, navedeno je u saopštenju "Železnica."
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vreme je za more: Od sutra letnji vozni red

Izvor: Mondo, 07.Jun.2012, 14:22

Preduzeće "Železnice Srbije" najavilo je da će sutra početi letnju saobraćanu sezonu uvođenjem autovoza iz Beograda za Bar i voza "Panonija" na relaciji Subotica-Bar.

Nastavak na Mondo...

Železnice Srbije: tri sezonska voza od 8. juna

Izvor: DANuBeogradu.rs, 07.Jun.2012

Od 8. juna 'Železnice Srbije' počinju letnju sezonu saobraćaja uvođenjem autovoza iz Beograda za Bar, kao i voza 'Panonija', na relaciji Subotica (Novi Sad) – Bar, a od 15. juna i sezonskog voza “Jadran ekspres” za Split. Autovoz će saobraćati od 8. juna do 8. septembra sa polaskom iz beogradske...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Vozom iz Beograda do Bara za 24 evra

Izvor: Blic, 08.Jun.2012

Letnja sezona saobraćaja počinje danas uvođenjem tri sezonska voza - autovoza iz Beograda za Bar, voza "Panonija", na relaciji Subotica (Novi Sad)-Bar, a od 15. juna i sezonskog voza "Jadran ekspres" za Split, najavile su ''Železnice Srbije"...Autovoz će saobraćati od danas do 8. septembra sa polaskom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.