Bivši otporaš pronađen mrtav

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2010, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši otporaš pronađen mrtav

SUBOTICA - Jedan od istaknutih aktivista subotičkog Otpora Branimir Nikolić pronađen je danas mrtav na dečjem igralištu pored keja na jezeru Palić.

Telo je pronađeno posle prijave prolaznika danas pre podne, a u policiji je agenciji Beta rečeno da je najverovatnije reč o samoubistvu.

Branimir Nikolić poslednji put je viđen sinoć oko ponoći u jednom kafiću na obali Palića.

Viši sud u Subotici saopštio je o tom slučaju da je pronađeno telo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Branimira N. rođenog 1957. godine.

U saopštenju se navodi da je, radi utvrđivanja svih činjenica, naređena obdukcija, kao i da za sada nema zvaničnih informacija o uzroku smrti.

Branimir Nikolić je tokom devedesetih bio poznat kao borac protiv Miloševićevog režima, prvo kao član Lige socijaldemokrata Vojvodine, a potom kao aktivista Otpora.

Posle 5. oktobra 2000. godine bavio se projektom "Uterivanje istine", a javnosti je predočio mnoštvo podataka o kriminalnim i drugim poslovima nekih javnih ličnosti.

Više puta mu je suđeno za klevetu, a na osnovu jedne privatne tužbe je osuđen i odležao zatvorsku kaznu.

Poslednjih godina živeo je od socijalne pomoći.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši otporaš pronađen mrtav

Izvor: B92, 29.Mar.2010

Subotica -- Jedan od istaknutih aktivista subotičkog Otpora Branimir Nikolić pronađen je danas mrtav na dečjem igralištu pored keja na jezeru Palić... Telo je pronađeno posle prijave prolaznika danas pre podne, a u policiji je rečeno da je najverovatnije reč o samoubistvu. Branimir Nikolić...

Nastavak na B92...

Bivši Otporaš pronadjen mrtav

Izvor: S media, 29.Mar.2010

Jedan od istaknutih aktivista subotičkog Otpora Branimir Nikolić pronadjen je danas mrtav na dečjem igralištu pored keja na jezeru Palić. ..Telo je pronadjeno posle prijave prolaznika danas pre podne, a u policiji je agenciji Beta rečeno da je najverovatnije reč o samoubistvu...Branimir Nikolić...

Nastavak na S media...

Bivši Otporaš Branimir Nikolić pronađen mrtav na Paliću

Izvor: SrbijaNet.rs, 29.Mar.2010

Na dečjem igralištu pored keja Palićkog jezera danas je pronadjen leš muškarca a istražni sudija Višeg suda u Subotici, koji je izvršio uvidjaj, na osnovu dokumenata u odevnim predmetima pokojnika utvrdio je da se radi od Branimiru N. iz Subotice (53), saopšteno je iz suda.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Policija istražuje smrt otporaša

Izvor: Danas, 29.Mar.2010

Branimir Nikolić Branči, jedan od istaknutih članova Otpora, pronađen je mrtav na dečijem igralištu pored keja Palićkog jezera. Njegovo telo policiji su prijavili prolaznici juče u prepodnevnim časovima, a poslednji put je viđen oko ponoći u jednom kafiću na obali Palića.

Nastavak na Danas...

Otporaš Branči nađen mrtav

Izvor: Kurir, 30.Mar.2010, 06:07

BEOGRAD - Branimir Nikolić Branči, jedan od istaknutih aktivista subotičkog Otpora, pronađen je mrtav! Njegovo telo nađeno je juče na dečjem igralištu pored keja na jezeru Palić, nakon prijave prolaznika. U policiji tvrde da je najverovatnije reč o samoubistvu. Ovaj istaknuti otporaš poslednji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.