BL - Dan preokreta, Leverkuzen i Frajburg maksimalni! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2019, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BL - Dan preokreta, Leverkuzen i Frajburg maksimalni! (video)

Od srpskih igrača na terenu samo Neven Subotić.

Augsburg je danas vodio sve do 80. minuta utakmice, ali nije uspeo da savlada Union Berlin.

Prvi gol na ovom meču smo videli u 59. minutu kada je Vargas uspeo da postigne gol sa par metara nakon asistencije Niderlehnera. Ipak, gosti stižu do boda preko Poltera u 80. minutu utakmice.

Neven Subotić je odigrao čitav meč za Union Berlin.

Leverkuzen je izgleda rešio da jednu sezonu počne na visokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nivou i da to bude baš ova.

Oni su danas briljirali u prvom poluvremenu protiv Fortune Dizeldorf, već nakon 45 minuta su vodili sa 0:3 i tada je sve bilo rešeno.

Luis Bejker je autogolom počeo ovaj meč, Leverkuzen je na taj način stigao do prednosti, da bi u 33. minutu Aranguiz povisio na 0:2.

Velikih 0:3 postavlja Belarabi u 39. minutu utakmice.

Do kraja utakmice domaćin uspeva da smanji rezultat i da postigne počasni gol preko Moralesa.

U jednom od derbija Hofenhajm je dočekao Verder iz Bremena, a na kraju pobeda domaćina posle velike drame.

Fulkrug je doveo goste u prednost nakon odličnog skoka posle izvedenog kornera pred kraj prvog poluvremena, da bi na potpuno isti način Bičakčić izjednačio u 54. minutu.

Do 2:1 Hofenhajm dolazi preko Bebua u 59. minutu, a Verder do 2:2 preko Osaka u 81. minutu utakmice iako je gost ostao sa igračem manje četiri minuta pre izjednačenja kada je Egenštajn dobio drugi žuti karton.

Pobedu domaćinu donosi Kaderabek par minuta pre kraja regularnog dela meča.

Miloš Veljković zbog povrede nije igrao za goste.

Borusija iz Menhengladbaha se mučila na gostovanju Majncu, gubila, ali je totalno preokrenula rezultat u poslednjih petnaestak minuta utakmice.

Kuaison je doveo domaćina u prednost u 18. minutu, da bi do kraja poluvremena Borusija izjednačila u 31. preko Lajnera. Blickrig gostiju u drugom delu, Plea i Embolo su bili strelci u roku od tri minuta za konačnih 1:3.

Još jedan povratnik u Bundesligu, Paderborn, nije uspeo da pobedi na svom terenu. Oni su preko Mambe stigli do prednosti, ali i na ovoj utakmici smo videli preokret i to već u prvom poluvremenu.

Valdšmit je u 21. minutu izjednačio, da bi Petersen doneo gostima prednost. Tačku na ovaj meč stavlja u 90. minutu Kvon Čang-Hon.

Augsburg - Union Berlin 1:1

Fortuna - Leverkuzen 1:3

Hofenhajm - Verder 3:2

Majnc - Menhengladbah 1:3

Paderborn - Frajburg 1:3


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.