Zasedao GO SNS-a, bez odluke o izborima

Izvor: Mondo, 10.Jan.2019, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zasedao GO SNS-a, bez odluke o izborima

Vladajuća Srpska napredna stranka imala je večeras sednicu proširenog Glavnog odbora, na kojoj nije donesena odluka o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora. Razgovaralo se o poseti predsednika Putina i ekonomiji.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Ilustracija

Potpredsednik SNS i ministar policije, Nebojša Stefanović, kaže da se na sednici proširenog Glavnog odbora stranke večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << razgovaralo o različitim temama koje su značajne za naše građane i za to kako da unapredimo ekonomiju, ali i kako da sačuvamo mir i sigurnost, te da je bilo reči i o izborima.

Kako je naveo, sednici je prisustvovalo i više od tri hiljade ljudi iz stranke iz cele Srbije, koje je, dodao je, interesovalo šta će stranka i država preduzeti da se bolje živi, a koji su takođe, primetio je, bili veoma zadovoljni što mogu da pitaju predsednika sve što ih interesuje.

Vučić u SNS: Spremite se za tešku borbu (FOTO,VIDEO)

"Važno je da je predsednik predstavio plan o tome šta planiramo da uradimo, kako da dovedemo još investirora u zemlju, koju ćemo novu fabriku da otvorimo, šta je važno u pogledu stabilnosti i šta je potrebno da mi uradimo. I, naravno, kako SNS nije samozadovoljna stranka, potrebno je još više da radimo i da budemo uporniji u ostvarivanju ciljeva koje smo postavili", rekao je Stefanović za Prvu TV.

Upitan da li je bilo reči o eventualnim vanrednim izborima, Stefanović je rekao da o svemu treba da se razmisli i da treba gledati šire interese, a ne samo stranke.

Vučić: Mislim da na izbore možemo da idemo!

"Mi smo uvek spremni za izbore, ali je pitanje da li je to u ovom trenutku dobro za Srbiju", rekao je Stefanović, dodajući da trenutno obilaze stranačke odbore po Srbiji, a da će kad budu imali konkretno mišljenje i saznanje o tome šta je najbolje za Srbiju, obavestiti o tome javnost.

"Želimo da u razgovoru s narodom da dođemo do najvažnijih stvari", poručio je Stefanović.

Govoreći o predstojećoj poseti ruskog predsednik Vladimira Putina, koji u Beograd dolazi 17. januara, Stefanović je rekao da smo za taj doček spremni, a da je policija spremna da pruži punu sigurnost svim građanima koji budu išli ka hramu Svetog Save, gde će biti organizovan veliki "narodni doček".

"Potpuno smo spremni da bezbednosno zaštitimo svakog našeg građanina, kao inašeg gosta", rekao je Stefanović, napominjući da je značaja te posete izuzetan, da je to uvek tako kad je reč o najznačajnijim političarima i državnicima koji nam iz sveta dolaze, te da je uveren da će i ta poseta značajno doprineti proširenju međusbonih odnosa dve zemlje, posebno na polju ekonomske saradnje.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

SRBIJA SPREMNA ZA DOČEK PUTINA: Ruski predsednik će biti potpuno bezbedan u našoj zemlji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2019

Potpredsednik SNS i ministar policije Nebojša Stefanović kaže da se na sednici proširenog Glavnog odbora stranke večeras razgovaralo o "različitim temama koje su značajne za građane i za to kako da unapredimo ekonomiju, ali i kako da sačuvamo mir i sigurnost", te da je bilo reči i o izborima...Kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.