Izvor: Radio 021, 22.Jan.2020, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Spot protiv Marinike Tepić kruži društvenim mrežama

Potpredsednica opozicione Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je da se protiv nje vodi "jeziva propaganda" čiji je deo i "spot u kojem je obeležena kao izdajnik", navodeći da je jasno da to potiče iz "kuhinje crveno-crne koalicije (vladajućih) Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije".

"Istom rukom je vodila propagandu protiv Slavka Ćuruvije i Olivera Ivanovića", rekla je Tepić na konferenciji za novinare u holu Skupštine Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Nepotpisani spot sa pitanjem "čiji je Marinika patriota?", u kojem su preko fotografija potpredsednice Stranke slobode i pravde ispisane poruke "Marinika je nesporno veliki patriota, ali se ne zna tačno čiji", "Marinika partiotizam dokazuje traženjem krivca za otpriznavanje Kosmeta", te "glavni je akter u ugrožavanju srpske namenske industrije svojim lažima", pojavio se u ponedeljak uveče na društvenim mrežama i postao viralan.

Prema rečima Tepić, propaganda je ojačala "od onog trenutka kada je postavila pitanje da li šef diplomatije i SPS Ivica Dačić zloupotrebljava pitanje Kosova i patriotizam da bi reketirao privrednike i uzimao od njih novac za navodno otpriznavanje Kosova a zapravo taj novac koristio za sebe i svoju stranku".

Poslanici vladajuće koalicije odbacili su optužbe da stoje iza spota.

Vučiću, na dan kad je ubijen Oliver, na mrežama su tvoji sledbenici pustili spot za Mariniku identičan onome koji je prethodio Oliverovom ubistvu!? Javno ti poručujem da za sve sto se desi ti ćeš biti direktno odgovoran. pic.twitter.com/QO87tS1EWg

— Dragan Djilas (@DraganDjilas) January 20, 2020
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.