Saša Mirković ljut na SNS – napustio stranku

Izvor: TimockeVesti.net, 30.Nov.2015, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Mirković ljut na SNS – napustio stranku

Predsednik Skupštine grada Zaječara, Saša Mirković, kaže da više nije član Srpske napredne stranke. “Doneo sam odluku da istupim iz redova naprednjaka jer sam nezadovoljan odnosom te stranke prema meni”, rekao je Mirković za Blic.
“Nema šta da tražim da me brišu iz evidencije članstva, kada je Radomir Nikolić još u oktobru prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << godine doneo rešenje o mom isključenju, koje nikada nije poništeno, već samo stavljeno u status mirovanja”, objasnio je Mirković.
Kako kaže, njegov status nije rešen već godinu dana, što pokazuje odnos stranke prema njemu.
“Smatram da, prosto, više nisam član SNS”, rekao je Mirković.
On navodi da je prevagnulo to što do danas nisu otkriveni ljudi koji su mu bacili bombu na kuću 2011. godine, ni oni koji su mu ispisali grafit, što je, kako navodi, bilo politički motivisano.
“Naš pokret je bio najbrojniji koji je ušao u SNS, sa odličnim rezultatima i direktno je uticao na ishod u drugom krugu predsedničkih izbora 2012. godine, a nismo dobili čak ni mesto u Predsedništvu SNS, što nam je bilo obećano”, rekao je Mirković.
Mirković je nekada vodio Pokret radnika i seljaka koji se pridružio 2012. godini Srpskoj naprednoj stranci.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.