SNS: Jorgovanka Tabaković za premijera (VIDEO, FOTO)

Izvor: S media, 26.Apr.2012, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Jorgovanka Tabaković za premijera (VIDEO, FOTO)

Kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" za predsednika Srbije i lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić pozvao je građane da podrže tu koaliciju koja, kako je ocenio, jedina može da pobedi Demokratsku stranku i Borisa Tadića.

Nikolić je, na mitingu održanom na beogradskom Trgu Republike, i pozvao građane da ne glasaju za "lažne" i male stranke i ne rasipaju glasove.

"Ako glasate za neku od malih stranaka, vaš glas ide direktno Demokratskoj stranci. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << To se dogodilo sa SPS-om 2008. godine", rekao je Nikolić.

SNS će, ukoliko dođe na vlast, reformisati poreski sistem i podstaći zapošljavanje, doneti novi Zakon o javnim nabavkama i pomoći poljoprivrednicima i obračunati se sa monopolistima i tajkunima, rekao je lider naprednjaka. Nikolić je najavio osnivanje Kancelarije za brze odgovore, koja bi pomagala investitorima.

Nikolić: I ukaljan, pobeđujem!

Nikolić je optužio vlast da protiv opozicije vodi "odvratnu, prljavu i crnu kampanju", kao i da predsednik DS-a Boris Tadić za kampanju protiv njega koristi "državnu silu i moć i novac građana Srbije".

"Donekle ih i razumem jer nemaju šta da pokažu. Kad obećate 200.000 novih radnih mesta, a toliko ljudi ostane bez posla i kad plate padnu za 20 odsto, onda vam preostaje samo da napadate opoziciju", rekao je Nikolić.

Vučić: Nijedna banka nam još nije odobrila kredit

Tabaković: Trivankina izjava zasmejava građane (VIDEO)

Nikolić: Svojim stanom garantovaću kredit za kampanju

"Usudio sam se da budem protivkandidat caru Borisu, stavio sam ruku u zmijsko gnezdo, ali treba da znaju da više ništa ne može da me zaustavi. Pobediću ga makar i ukaljan", rekao je Nikolić i dodao da će pobediti Tadića, jer "bolje od njega razume Srbiju".

"Pobediću ga, makar i ukaljan", poručio je Nikolić. On tvrdi da su vladajuće stranke za kampanju protiv njega i SNS potrošile novac sa kojim je moglo da se zaposli 1.000 ljudi, ili je mogao da bude iskorišćen za obnovu kuća u Kraljevu.

"Tražim od vas kao otac, brat i sin izaberite nas, pobedite", istakao je lider naprednjaka, i dodao da aktuelna vlast nije ništa učinila za četiri godine, već se sada "žuti medved" probudio i pošto nema šta da obeća sprovodi protiv njega prljavu kampanju.

Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za premijera je Jorgovanka Tabaković, izjavio je zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić na završnom predizbornom mitingu naprednjaka u Beogradu.

Vučić je pozvao gradjane Srbije da ne rasipaju glasove i da glasaju za SNS jer samo ta stranka može da pobedi "režim Borisa Tadića".

"Ne rasipajte glasove. Samo naša koalicija može da pobedi Tadića i njegov režim", rekao je Vučih pred oko 60 hiljada pristalica na Trgu republike koje su na pomen imena Borisa Tadića odgovarale zvižducima i uzvicama "lopovi", "lopovi".

Vučić je rekao da se protiv te stranke i njenog lidera vodi prljava kampanja, za koju je, kako tvrdi, potrošeno više od četiri miliona evra i ocenio da je to "najprljavija kampanja u Evropi, koju vode Boris Tadić, Dragan Ðilas, Dinkić i Dačić".

Vučić je rekao da su varaju svi koji misle da će SNS ustuknuti zbog toga.

"Borićemo se do kraja i pobedićemo 6. maja", rekao je Vučić.

(Beta)

FOTO:SNS
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Miting srpske napredne stranke

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.