Pritisak na odbornike Zajedno za Šumadiju

Izvor: Kragujevac.rs, 15.Okt.2014, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritisak na odbornike Zajedno za Šumadiju

Ovih dana pojedini odbornici Zajedno za Šumadiju izloženi su strahovitom pritisku od strane članova i funkcionera Srpske napredne stranke - rekao je na vanrednoj konferenciji za novinare Bojan Stojadinović šef odborničke grupe ZZŠ.

Predstavnici Srpske napredne stranke pozivaju i obilaze odbornike Zajedno za Šumadiju tražeći od njih da promene svoju političku odluku, da pređu u SNS i da glasaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << za smenu gradonačelnika Veroljuba Stevanovića i predsednika Skupštine grada Saše Milenića.

Prema rečima Bojana Stojadinovića pritisak na odbornike ZZŠ ide u dva smera: nude im se razne privilegije u novoj garnituri gradske vlasti, pa do pretnji da će promenom vlasti ostati bez posla ne samo odbornici ZZŠ nego i članovi njihovih porodica.

Ovim putem, naglasio je Stojadinović, želimo da upozorimo Srpsku naprednu stranku da momentalno prekine sa ovakvim metodama. Istovremeno, upozoravamo da ćemo iskoristiti sva legitimna politička i pravna sredstva da zaštitimo naše odbornike i sačuvamo jedinstvo u odborničkoj grupi.

Ovakav splet događaja dovodi nas do toga da Srspka napredna stranka ima većinu od 44 odbornika samo na papiru, da nisu sigurni u tajno glasanje i da ne veruju svojim koalicionim partnerima. Sve konkretne dokaze iznećemo na prvoj redovnoj sednici Skupštine grada, u skupštinskoj sali i za govornicom - istakao je Bojan Stojadinović.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.