Pretučen direktor vranjskog Vodovoda

Izvor: JužneVesti.com, 15.Mar.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen direktor vranjskog Vodovoda

Goran Đorđević, direktor Vodovoda i generalni sekretar vranjskog SNS-a pretučen je u četvrtak uveče ispred svoje porodične kuće u Vranju, potvrđeno je Južnim vestima.

Iz policije kažu da im je prijavljeno da su dvojica maskiranih napadača napali najpre Đorđevića, a potom njegovu maloletnu ćerku i suprugu, kao i da je Đorđević lakše povređen.

Policija preduzima sve >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << mere i radnje na rasvetljavanju ovog događaja i intenzivno traga za osumnjičenima - navodi se u saopštenju.

Vranjski odbor SNS održao je i konferenciju na kojoj je prisustvovao i sam Đorđević koji je ispričao da se u četvrtak veče vraćao sa porodicom iz grada i, kad je trebalo da uđu u kuću, na njih su nasrnuli maskirani napadači.

Tu je bila moja supruga, zatim moja ćerka od 16 godina i moj sin od 10. Mene su dva puta metalnom šipkom udarili u glavu. Samo zahvaljujući pukoj sreći i snalažljivosti pre svega moje supruge, uspeli smo da izbegnemo katastrofalne posledice. Mi smo se naravno suprostavili nasilnicima, a ponajviše moja supruga i uspeli smo da ih oteramo i da oni pobegnu – ispričao je Đorđević.

Naglasio je da se ne plaši i da ima puno poverenja u policiju i ostale istražne organe. Na pitanje da li sumnja na nekoga ili zna šta je motiv, on je rekao da je sve što zna rekao policiji, ali da se nikome nije zamerio.Konferencija vranjskog SNS-a nakon napada na sekretara Gradskog odbora; foto: I.M.

Predsednik SNS i narodni poslanik Slaviša Bulatović rekao je da napad na Đorđevića napad na stranku i politiku koji oni vode, ali je naglasio da “neki” mediji svojim izveštavanjem crtaju metu političarima.

U toku jučerašnjeg dana saopštenjima za javnost oglasili su se odbori SPS-a, JS-a, SDPS-a i Demokratske stranke u kojima se strogo osuđuje napad na Đorđevića i nasilje svake vrste.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

ĐORĐEVIĆ: Napadači su me šipkama udarili u glavu

Izvor: OkRadio.rs, 15.Mar.2019

Goran Đorđević, generalni sekretar SNS u Vranju i direktor „Vodovoda“, potvrdio je da su njega i njegovu porodicu u četvrtak uveče, na pragu porodične kuće napala dvojica maskiranih muškarca. Đorđević je rekao da se incident dogodio u devet uveče, u naselju Ogledna stanica kada je...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.