ĐORĐEVIĆ: Napadači su me šipkama udarili u glavu

Izvor: OkRadio.rs, 15.Mar.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐORĐEVIĆ: Napadači su me šipkama udarili u glavu

Goran Đorđević, generalni sekretar SNS u Vranju i direktor „Vodovoda“, potvrdio je da su njega i njegovu porodicu u četvrtak uveče, na pragu porodične kuće napala dvojica maskiranih muškarca. Đorđević je rekao da se incident dogodio u devet uveče, u naselju Ogledna stanica kada je dovezao svog sina sa treninga. - Parkirao sam auto i spremali smo se da uđemo u kuću, kada su nas napali, mene i moju porodicu. Tu je bila moja supruga, zatim moja ćerka od 16 godina i moj sin od 10. Mene su dva puta metalnom šipkom udarili u glavu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Incident

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Napadnut funkcioner SNS-a u Vranju

Izvor: RTS, 15.Mar.2019

Dvojica maskiranih muškarca metalnim šipkama napali su u četvrtak uveče direktora Vodovoda i generalnog sekretara Srpske napredne stranke u Vranju Gorana Đorđevića, na pragu njegove kuće. . Goran Đorđević je na konferenciji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.