Oglasile se i demokrate: Iz DS u SNS!

Izvor: 025info.rs, 10.Mar.2015, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasile se i demokrate: Iz DS u SNS!

Opštinski odbor Demokratske stranke Apatin izdao je u ponedeljak 9. marta saopštenje koje prenosimo u celosti:

"Portal 025info je objavio fotografiju novog tima OO SNS Apatin. Na čelu tima je gospodin Ilija Bursać, do pre godinu dana član Demokratske stranke. Očigledno preko DS-a nije realizovao svoje ambicije, isčlanio se iz stranke i učlanio u >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << SNS i odmah je postavljen za povernika odbora. Čudno je da za tu poziciju, posle nekoliko godina postojanja SNS-a u Apatinu, nije bilo nekog naprednjaka koji je od početka u stranci, ali očigledno da bivši članovi DS-a najbolje prolaze u SNS-u.

Na fotografiji su još dva poznata lica iz DS-a.

Naime, gospodin Igor Mišković je član novog tima SNS-a, iako je još uvek član i DS-a. Nije se isčlanio iz Demokratske stranke. Ne znamo zbog čega. Igor Mišković je svojevremeno zaposlen u bolnici u Somboru kao jedini medicinski radnik iz Romskog naselja. Demokratska stranka smatra da pripadnici nacionalnih manjina moraju da imaju jednake šanse i mogućnosti, ne samo prilikom zapošljavanja, nego i prilikom ostvarivanja svih ljudskih i manjinskih prava i za to se zalagala i u slučaju gospodina Miškovića, koji sada verovatno procenjuje da će mu članstvo u SNS-u pomoći da ostvari neku privilegiju.

Druga osoba je gospođa Jelena Ićitović. Nakon radikalsko/SPS-ovske prošlosti pred izbore 2012. učlanila se u DS. Sada vidimo da je deo novog tima SNS-a. I ona se nije isčlanila iz DS-a tako da i dalje sedi na dve stolice.

Ostaje enigma: Iz kojih razloga neko iz DS-a pređe u SNS? Interes ili ideologija, proceniti sami.

Samo molimo gospodina Miškovića i gospođu Ićitović da dođu u prostorije OO Demokratske stranke Apatin i potpišu istupnice kako bi ih izbrisali iz naše evidencije.

Građanima ostavljamo da procene koliko su oni novi i šta od njih mogu očekivati."


Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

SDS Apatin: Neka se demokrate prebroje i razmisle o svojim političkim odlukama

Izvor: 025info.rs, 10.Mar.2015

Povodom saopštenja koje je izdao Opštinski odbor Demokratske stranke Apatin (pogledajte OVDE), oglasila se i Socijaldemokratska stranka Apatin. Saopštenje SDS Apatin, 025info portal prenosi u celosti:.."Bez želje da stajemo u odbranu OO Srpske napredne stranke Apatin, prinuđeni smo da reagujemo...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.