Nova Srbija na izbore ide sa SNS-om

Izvor: RTS, 01.Feb.2014, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Srbija na izbore ide sa SNS-om

Na vanrednim parlamentarim izborima Nova Srbija će nastupiti sa SNS-om. Ta odluka je rezultat dosadašnje odlične saradnje dve stranke i dogovora o zajedničkim principima politike buduće vlade, navodi NS.

Nova Srbija odlučila je danas da na vanredne parlamentarna izbore izađe u koaliciji koju predvodi SNS.

Kako je navedeno u saopštenju te stranke, odluka Predsedništva stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rezultat je dosadašnje odlične saradnje NS i SNS, kao i dogovora o zajedničkim principima politike buduće vlade zasnovanim na bržem sprovođenju reformi, nastavku borbe protiv korupcije i kriminala, kao i ekonomskom razvoju zemlje.

Na današnjoj zajedničkoj sednici Predsedništva i Izvršnog odbora NS formiran je izborni štab i utvrđen plan delovanja u kampanji i određena lista kandidata za poslanike te stranke.

NS će, dodaje se u saopštenju, od građani na izborima tražiti podršku za nastavak izgradnje Koridora 11 kroz Šumadiju, realizaciju legalizacije objekata i brzo dobijanje građevinskih dozvola.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nova Srbija + SNS na izborima

Izvor: Vesti-online.com, 01.Feb.2014

Na vanrednim parlamentarim izborima Nova Srbija će nastupiti sa Srpskom naprednom Srbijom. Ta odluka je rezultat dosadašnje odlične saradnje dve stranke i dogovora o zajedničkim principima politike buduće vlade, navodi Nova Srbija...Nova koalicija: NS sa SNS-om  ..Kako je navedeno u saopštenju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.