Izvor: Radio Dunav, 26.Sep.2016, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA AKCIJA SNS-A , UREĐEN TEREN U SONTI

Krajem juna prošle godine, aktivisti SNS u Sonti su uredili sportski teren koji je totalno bio zapušten. Tako uređen, predat je mesnoj zajednici Sonte na održavanje. Godinu dana kasnije, slika je ista kao prošle godine pre sređivanja. Korov nije košen više od godinu dana, tribine su se raspale i srasle sa šibljem. Korov je počeo nicati čak i na terenu.
Ovoga puta, podršku Sonćanima pružili su svi mesni odbori >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << SNS. Preko 30 aktivista SNS su ponovo pokosili i iskrčili svo šiblje i korov. Posla je bilo jako puno, a ove godine je ispunjeno i obećanje od prošlog puta kada smo rekli da će biti renovirane i tribine.
Sada Sonta ima sportski teren kakav zaslužuje da ima.
izvor: OO SNS Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Naprednjaci ponovo uredili sportski teren u Sonti

Izvor: 025info.rs, 26.Sep.2016

Iz Srpske napredne stranke dobili smo saopštenje o uređenom sportskom terenu u Sonti, a koje vam prenosimo u celosti: ,,Krajem juna prošle godine, aktivisti SNS u Sonti su uredili sportski teren koji je totalno bio zapušten. Tako uređen, predat je mesnoj zajednici Sonte na održavanje. Godinu...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.