Mihajlović o izborima u Srbiji i Beogradu

Izvor: Beta, 18.Jan.2014, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović o izborima u Srbiji i Beogradu

BEOGRAD, 18. januara 2014. (Beta) - Ministarka energetike Srbije i potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je u subotu u Beogradu da će ta partija u narednih desetak dana doneti odluku o tome da li će biti raspisani vanredni parlamentarni izbori.

"To će biti na sednici Predsedništva, koju očekujemo pre naše vanredne izborne skupštine, dakle u narednih deset dana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Nema priče o odlaganju te sednice", rekla je Mihajlovićeva novinarima nakon razgovora s gradjanima u Ministarstvu energetike.

Ona je kazala da se na lokalnim izborima u Beogradu ne glasa za pojedinca nego za tim, i dodala da će SNS "vrlo brzo" izaći u javnost sa imenima članova svog tima.

"Mi nemamo direktan izbor gradonačelnika baš zato što je Djilas tako namestio 2008. godine, znači glasamo za listu i glasamo za tim", rekla je Mihajlovićeva i dodala da će SNS pokušati da gradjanima objasni da jedan čovek ne može sam da vodi prestonicu.

Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović raspisao je u petak lokalne izbore u Beogradu, Negotinu i Pećincima za 16. mart, a izborne radnje počeće 29. januara.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

SNS odlučuje o izborima

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jan.2014

Potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović najavila je danas da će ta partija u narednih desetak dana doneti odluku o tome da li će biti raspisani vanredni parlamentarni izbori.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.