Mali: U Vojvodini ništa nije urađeno

Izvor: RTS, 03.Sep.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: U Vojvodini ništa nije urađeno

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da građani Vojvodine jasno vide da u Vojvodini ništa nije urađeno i da su to rezultati vladavine DS-a i njenog lidera Bojana Pajtića.
Komentarišući najave lidera DS-a Bojana Pajtića da će se kandidovati za republičkog premijera, Siniša Mali je rekao da sve što građani Vojvodine "vide kad izađu napolje, odnosno kada vide šta nije urađeno", dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << govori o njegovoj vladavini, prenosi Tanjug.
"Čuli ste predsednika SNS-a Aleksandra Vučića kako je sabrao glasove podrške koje imaju Pajtić, Šešelj i svi ostali i rekao da smo mi u manjini i da se radujemo što su oni već dobili izbore. Eto samo tako i ja mogu da komentarišem", rekao je Mali tokom posete Gradskom odboru SNS-a u Pančevu.
Mali tvrdi i da opština Ada dobija više novca iz pokrajinskog budžeta od Pančeva, zato što je tamošnji predsednik opštine iz DS-a.
"To je sramota i zato se radujem izborima za nekoliko meseci jer ćemo promeniti i imati pravu vlast u pokrajini koja će pokrenuti i podržati Pančevo", rekao je Mali.
U razgovoru sa članovima Gradskog odbora SNS-a, Mali je rekao da će zajedno raditi na rešavanju problema koji su važni za građane Pančeva.
"Ja sam posle vlasti DS-a u proteklih 15 godina, nasledio praznu kasu i javašluk u javnim preduzećima. Potpuno smo promenili način na koji Gradska uprava funkcioniše i iz tog iskustva i Pančevo može da uči", rekao je Mali. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DS:Mali treba vodi računa o tome šta je urađeno u Beogradu

Izvor: RTS, 03.Sep.2015

Demokratska stranka pozvala je gradonačelnika Beograda Sinišu Malog, da povede računa o tome šta je urađeno u Beogradu, od kada je došao na vlast, pa da onda govori o građanima drugih delova Srbije. . Na izjavu Siniše...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.