Loša administracija zakočila gradnju

Izvor: Pančevac-online.com, 13.Jul.2015, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loša administracija zakočila gradnju

Srpska napredna stranka je u petak, 3. jula, predala pune liste od po 15 kandidata za savete mesnih zajednica u Dolovu i Omolјici. Nosilac liste u Dolovu je Dragoslav Gligorijev, a reč je, prema izjavi Želјka Sušeca, predsednika Gradskog odbora SNS-a, o „uglednim lјudima, cenjenim u ovom mestu”, koji će „domaćinski voditi mesnu zajednicu, u odnosu na njihove prethodnike, koji su je doveli do ivice propasti” >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << i pred blokadu.

– Za Omolјicu imamo jasan program i cilј, a to je da nastavimo ono što smo započeli. Od 2013. godine, kad smo preuzeli odgovornost u gradu, Omolјčanima smo rešili jedan veliki problem, a to je pitanje kanalizacije. Projekat za to je bio zakočen lošom administracijom i komunikacijom, a sada očekujemo da će već od jeseni početi prvi radovi na izgradnji te mreže – rekao je Sušec u ponedelјak, 6. jula, tokom obilaska Mesne kancelarije u ovom mestu.

Z. Sp.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

SNS želi apsolutnu vlast

Izvor: Pančevac-online.com, 13.Jul.2015

Socijaldemokratska stranka izlazi na izbore za skupštine mesnih zajednica, koji će biti održani 26. jula, s punom listom od 15 kandidata u Omolјici, a u Dolovu s pet ili šest svojih članova – izjavio je Srđan Miković, predsednik Gradskog odbora te partije, na konferenciji za novinare održanoj...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.