Izvor: Luftika.rs, 22.Maj.2023, 14:09

Legendarni srpski košarkaš uzeo člansku kartu SNS

Proslavljeni košarkaš Dejan Tomašević učlanio se u vladajuću stranku
Bivši košarkaški reprezentativac Dejan Tomašević postao je član Srpske napredne stranke. Nekadašnji as pristupio je SNS šest dana nakon što je to učinio Janko Tipsarević, prenosi Nova.
– Legendo, dobro došao u našu SNS porodicu! Dejan Tomašević pristupio je danas Srpskoj naprednoj stranci – stoji u opisu na Instagram i Tviter profilu SNS uz fotografiju Tomaševića i Darka Glišića, inače >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << predsednika Izvršnog odbora vladajuće stranke.
Inače, Dejan Tomašević je od 1995. do 2002. osvojio sve medalje u dresu reprezentacije, trostruki je evropski i dvostruki svetski šampion.
Дејан Томашевић приступио је данас Српској напредној странци. Легендо, добро дошао у нашу СНС породицу! https://t.co/yJ3QalcBdm pic.twitter.com/ISZ3qpQ7Qd
— СНС СРБИЈА (@sns_srbija) May 22, 2023

Samo šest dana ranije isto što i on učinio je Janko Tipsarević, i u istom društvu odlučio da je pravi trenutak da postane član Srpske napredne stranke.
Ovaj potez u najmanju ruku nije naišao na odobravanje javnosti, a ponosno se time pohvalila upravo stranka.
Tipsarević je tada delovao sjajno raspoložen dok je potpisivao pristupnicu, pa je čak i namigivao u foto aparat. Zanimljivo da je dozvolio da SNS predstavi da je postao član, a sam se još uvek nije oglasio o tome.
Ipak, objava na Instagramu i Tviteru pokazala je koliko su ljudi razočarani zbog poteza nekada osmog tenisera sveta i to u trenutku kada se srpsko društvo nalazi u ozbiljnoj krizi.
Ista situacija je i sada sa Tomaševićem, ima i pohvala, ali i mnogo više negativnih komentara na društvenim mrežama zbog poteza bivšeg reprezentativca.
Preti, vređa i udara: Ovako SNS kabadahija pokušava da izazove incident na protestu (VIDEO)

Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši košarkaš Dejan Tomašević postao član Srpske napredne stranke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2023

Bivši košarkaš Dejan Tomašević postao je danas član Srpske napredne stranke, objavila je SNS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Bivši košarkaš Dejan Tomašević postao član Srpske napredne stranke

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 22.Maj.2023

BEOGRAD – Bivši košarkaš Dejan Tomašević postao je danas član Srpske napredne stranke, objavila je SNS. “Legendo, dobro došao u našu SNS porodicu!”, navela je SNS na svom Instagram profilu.   View this post on Instagram   A post shared by СНС Србија (@sns_srbija) Stranka je na...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Bivši košarkaš Tomašević uplovio u političke vode

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2023

Bivši košarkaš Dejan Tomašević pristupio je danas Srpskoj naprednoj stranci (SNS).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.