Jovičić uručio pomoć korisnicima centra za raseljena lica

Izvor: Studio B, 26.Mar.2016, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić uručio pomoć korisnicima centra za raseljena lica

Potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a Aleksandar Jovičić, obišao je Kolektivni centar za raseljena lica "Ivan Milutinović" i u ime Opštinskog odbora SNS Palilula, Stranke i Gradskog odbora Beograd, uručio pomoć iz ličnih sredstava.

 

"To je samo jedna u nizu akcija koje Srpska napredna stranka sprovodi, koje je sprovodila, a sprovodiće i u budućnosti. Vlada Srbije, na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem, će i u narednom periodu brinuti o izbeglim >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << licima, a to će pokazati ne samo rečima, već i konkretnim delima. Srbija je, donacijama iz EU, obezbedila pomoć za raseljene u vidu socijalnih stanova u Ovči i Kamendinu, a koji će biti završeni u najbržem mogućem roku", istakao je Jovičić.

"Obezbeđena je i novčana pomoć od 9.000 evra za građevinski materijal, montažnu ili seosku kuću. Naša obaveza je da vam u naredne četiri godine uspostavimo dobar sistem, koji podrazumeva da svaki građanin ima dobar posao, da živi u uređenom zdravstvenom i obrazovnom sistemu i da imamo vladavinu prava u zemlji, a to možemo postići samo ujedinjeni", rekao je Jovičić.

On je dodao da je, za razliku od prethodne vlasti, Srpska napredna stranka spasla zemlju od bankrotstva i u Srbiju su, u protekle dve godine, stigle brojne investicije, zemlja uživa veliki međunarodni ugled u čitavom svetu.

"Zbog toga tražimo podršku da u narednom periodu radimo za bolji život građana, jer je to naša obaveza, taj glas je zapravo glas za reforme i evropski standard", zaključio je Jovičić.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.