Jovičić: Vladavina DS gora od svake prirodne nepogode

Izvor: Studio B, 25.Mar.2016, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić: Vladavina DS gora od svake prirodne nepogode

Potpredsednik Izvršnog odbora SNS Aleksandar Jovičić danas je poručio pRedsedniku GO DS Beograda Balši Božoviću da je desetogdišnja vladavina te stranke bila gora od svake prirodne nepogode i katastrofe i koštala građane Srbije mnogostrUko više.

Povodom Božovićeve tvrdnje da od poplava 2014. godine ništa nije urađeno na prevenciji od poplava, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Jovičić kaže da je DS sisteme odbrane od poplava ostavila zapuštene čitavu deceniju, dok je premijer Aleksandar Vučić bio i biće uvek u svakom delu Srbije koji je ugrožen na bilo koji način, saopštila je SNS.

On je naveo i da će premijer Vučić uvek biti sa ugroženim građanima, rukovodiće kriznom situacijom sa lica mesta, i staraće se da što pre otklone sve posledice ovakvih nesrećnih događaja. "Uništili ste vojsku, i njene spasilačke potencijale. Sisteme odbrane od poplava ste ostavili zapuštene čitavu deceniju. Verovatno jer vaši patroni, poput Miškovića, nisu mogli da zarađuju na njima pa ih nisu zanimali. Ali čak, i da nekako ostavimo sve to po strani, osnovna razlika između Vas i nas je, što nas nikada nije vodio čovek koji odlazi u poplavljena područja da se sprda u lice unesrećenom narodu, pričajući o kokoškama i kokošijim sedativima", naveo je Jovičić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Polemika Božovića i Jovičića

Izvor: RTS, 25.Mar.2016

Predsednik beogradskog odbora Demokratske stranke Balša Božović ocenio je da od poplava 2014. godine do danas u Obrenovcu nije ništa urađeno na prevenciji od poplava. Odgovarajući na tu kritiku potpredsednik Izvršnog odbora SNS Aleksandar Jovičić ističe da je desetogdišnja vladavina...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.