Gradska vlast objavila rat zelenim površinama

Izvor: Beta Video, 29.Avg.2019, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradska vlast ``objavila rat zelenim površinama``

BEOGRAD - Šef odborničke grupe u Skupštini Beograda Savez za Srbiju Nikola Jovanović je rekao da je gradska vlast ``objavila rat zelenim površinama`` i plaši se da će prva žrtva biti sedam hektara u Košutnjaku. Kako je naveo na dnevnom redu današnje sednice skupštine grada je odluka o usvajanju plana generalne regulacije zelene površine koji je korektno uradjen i čiji je cilj zaštita zelene površine ali problem je što je SNS podnela amandman koji predvidja da svaki urbanistički plan važniji od toga.(CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novac za jarbol na Ušću skoro je potpuno dovoljan da svako dete u gradu dobije besplatne udžbenike

Izvor: Beta Video, 29.Avg.2019

BEOGRAD - Šef odborničke grupe u Skupštini Beograda Savez za Srbiju Nikola Jovanović i rekao je da je novac koji je planiran da se podigne besmisleni jarbol na Ušću skoro je potpuno dovoljan da svako dete u gradu dobije besplatne udžbenike.(CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.