Bez više funkcija za članove SNS

Izvor: Akter, 05.Avg.2014, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez više funkcija za članove SNS

Glavni odbor SNS odlučio je danas da nijedan član stranke ne može da ima dve plaćene funkcije

Oni koji trenutno obavljaju dve plaćene funkcije dužni su da do 15. septembra podnesu ostavke na jednu od njih, što će kontrolisati Izvršni odbor stranke, saopšteno je novinarima posle sednice koja je održana u Požarevcu.

Sednica Glavnog odbora SNS završena je nešto pre 19 sati, >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << a u toku je sednica Predsedništva stranke.

Sednica Glavnog odbora trajala je blizu tri sata, a lider naprednjaka i predsednik Vlade Aleksandar Vučić je članovima tog stranačkog tela poručio da je dobrobit Srbije prioritet za SNS i da za one koji to ne shvataju nema i neće biti mesta u stranci.

Vučić je članovima GO rekao da zbog ogromnih problema u državi ne može da se posveti stranci koliko je potrebno, i pozvao i njih i sve članove SNS na maksimalnu odgovornost i posvećenost interesima države.

On je pozvao članove Glavnog odbora da ne troše vreme i energiju na lične sujete, unutarstranačke sukobe, već da rade u interesu građana i Srbije.

Lider SNS je najavio da će doći do promena u Glavnom odboru, odnosno da će doći ljudi koji imaju više energije, kao i da ukoliko stranka na narednim izborima ne dobije poverenje gradjana on više neće biti njen predsednik.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.