Aleksandar Vučić: Rezultati ili odlazim sa čela stranke

Izvor: 24sata, 06.Avg.2014, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Vučić: Rezultati ili odlazim sa čela stranke

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je juče da nema nameru da ostane na čelu stranke, ako kao premijer Srbije ne bude ostvario rezultate.

Vučić je na sednici Glavnog odbora SNS u Požarevcu izrazio uverenje da će reformske mere Vlade Srbije dati rezultate i da će to biti vidljivo krajem 2016. početkom 2017. godine.

- Želeo sam da vam kažem, neke >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << će ovo obradovati, a neke i neće. Doneo sam čvrstu odluku, kao što je svojevremeno to uradio i Tomislav Nikolić, pokazujući time da se može i drugačije ponašati i raditi u interesu građana Srbije. Ako se pokaže da krajem 2016, početkom 2017. godine nemamo rezultat i poverenje građana, poručio je Vučić, ja više neću biti na čelu stranke i onda ćemo birati novog predsednika - rekao je Vučić.

On je istakao da je uveren da će reforme Vlade Srbije dati rezultate i da će se u Srbiji krajem 2016. godine bolje živeti, kao i da će SNS na nekim budućim izborima ponovo dobiti poverenje građana.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Između limuzina i boljitka građana

Izvor: Danas, 06.Avg.2014

Požarevac - Glavni odbor Srpske napredne stranke je u utorak održao sednicu u Centru za kulturu u Požarevcu. Na početku se članovima stranke obratio predsednik SNS-a, Aleksandar Vučić, u prisustvu potpredsednika stranke: Zorane Mihajlović, Bratislava Gačića, Igora Mirovića i Nebojše Stefanovića....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.