Beogradski odbor SNS podržao Vučića

Izvor: Blic, 09.Dec.2013, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski odbor SNS podržao Vučića

Beogradski naprednjaci danas su jednoglasno odlučili da predlože Aleksandra Vučića za predsednika Srpske napredne stranke na predstojećoj stranačkoj skupštini.

"Svi beogradski opštinski i Gradski odbor daju apsolutnu podršku politici koju predstavlja predsednik Vučić", saopštio je Gradski odbor SNS.

Gradski odbor i članstvo pružaju "potpunu i jasnu podršku nemilosrdnoj borbi protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << korupcije i kriminala i posebno protiv tajkunsko-finansijskih lobija, koji su u prethodnim godinama doveli do razaranja naše zemlje, a danas pokušavaju da zaustave reforme u Srbiji".

"Uvereni smo da borbu koju danas vodi Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka, prepoznaje i podržava ogromna većina građana Srbije i apsolutna većina članova i simpatizera SNS-a", navodi se u saospstenju.

Ukazuje se i da "pokušaji tajkuna i kriminalaca, da sačuvaju svoje unosne i protivzakonite poslove, tako što će pomeriti Vučića sa ključnih pozicija u stranci i državi, neće uspeti i ne mogu uplašiti SNS, niti zaustaviti Srbiju u borbi za bolju i pravedniju državu".

Beogradski naprednjaci ističu i da ti pokušaji tajkuna i kriminalaca neće zaustaviti Srbiju u borbi za državu "jednakih prilika za sve građane i zemlju u kojoj će se zakoni poštovati".

" Upravo na tim principima je osnovana SNS koju vodi Vučić i upravo zato je meta napada, onih čije se bogatstvo i politički uticaj zasnivaju na kršenju zakona i sistemu privilegija", zaključuje se u saopštenju. Poslanik SNS Vladimir Cvijan objavio je danas da ulazi u trku za predsednika te stranke.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.